Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stalker

Vi har alla en stalker

det förflutna

vi kommer inte undan

bakom dörrar och lås

kan det inte stängas inne

med bensin

kan det inte eldas upp

med osläckt kalk

kan det inte släckas

med sprit och andra droger

kan det bara dövas temporärt

som en bumerang

kommer det alltid tillbaka

 

 




Fri vers (Fri form) av Berra Bäver
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-03 16:03



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Glädje eller sorg så följer det individen på resan genom livet, det har du alldeles rätt i. Ibland kan det vara bättre att våga möta sina minnen än att försöka döva dem då och då.
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver