Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svart... svartare än svart


Något bland det allra DJÄVLIGASTE!



När jag faller ner i gamla, vidriga och både för mej och andra

förödmjukande beteendemönster.

När jag upprepar mina föräldrars dysfunktionaliteter, och börjar

censurera och svika både mej själv och andra, och gör allt det

som jag inte vill, när jag lyssnar på och lyder fel röster inombords.



Det är bland det allra djävligaste!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-03 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP