Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 3

Isens dova morr
minner djupet därunder
örnar seglar högt




Bunden vers (Haiku) av Harriet Gullin VIP
Läst 536 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-03 22:40



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Härlig haiku! Gillar!
2013-02-07

  Lars Hedlin
Bra och fint skildrat!
2013-02-05

    dreamoflife
starka krafter, stora avstånd, väl skildrat!
2013-02-04

    ej medlem längre
Air borne.
2013-02-03

  Jan Widströmer VIP
Höjden och djupet väl fångade.
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Harriet Gullin
Harriet Gullin VIP