Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förklara för mig vad kärlek är


förklara för mig vad kärlek är
jag vet det inte längre

att älska den som hjärtat valt

men att älska utan att bli älskad tillbaka
är
enkelriktad kärlek

som sakta dödar och lägger själen i ruiner

kalla hugg
av ensamhetens smärta
känner jag till
alltför väl


fördömd o förpassad till
de olyckligas skuggrike
en värld där drömmar sakta förblöder
med tysta tårar


kärleken
skulle befria mig
lysa vägen ur mörkret
för min vilsna själ

är du där

säg något






Fri vers (Fri form) av Lajos-Toth
Läst 387 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-04 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lajos-Toth
Lajos-Toth