Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordfångeri...

Sköldpaddan utan skal, värnlös
eller ska han kallas, en hemlös
ja vad säger ni
svaret då skulle bli
helt naken och utan sin kuvös...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-04 12:03



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
:-) tyckte om
2013-02-05

  lodjuret/seglare VIP
En underbar text, leker verkligen med tanken i jämförelser.
2013-02-04

  Lars Hedlin
Firnurligt
2013-02-04

  Tarantaran
Hemsk tanke..
försvarslös..
hjälplös..
lidande..
dödsdömd
2013-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt