Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slicka rimmar på flicka - pojke på ingenting alls





det märks inte alls att det är tjugo år mellan oss
jo okej då, jag erkänner

när du hellre vill slicka fitta
än gå hem och amma mamma


känns det lite sådär




Fri vers (Fri form) av Sanningsägaren VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-04 14:57



Bookmark and Share


  Prins Hatt Under Orden
Gillar. Gillar skarpt.
2013-02-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
ge han en butplugg i munnen
låt han tro det är en napp
2013-02-06

  lodjuret/seglare VIP
Jag tror det beror på vad det är för sorts smaksensation i det ena och andra fallet. Trots att båda väl har en lätt anstrykning av sälta, jordig fruktighet samt en smula sött. Som skillnaden mellan det billiga lådvinet, det mellandyra vinet och så förstås det länge lagrade vinet skördat mellan två mindre goda år.
2013-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP