Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kura skymning

 

 

 

 

 

 

dagens ljus faller

skumt mellan himmel och jord


februarisnö

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Sunlight
Läst 470 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-04 17:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuvlig.
2013-02-06

  Chawa VIP
Tjusigt komponerat!
2013-02-05

  Lars Hedlin
VAcker Haiku!
2013-02-05

    ej medlem längre
mycket fin haiku...
2013-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight