Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholm, tunnelbanan & alla andra platser vi ristade in våra namn med blod



jag fann dig en torsdagskväll,
fem hjärtslag ifrån döden
utanför Slussen med ett paraply

alla har rätt & gråta
en sista gång,
sa du

& la dig i min famn
bara sådär
innan du visste mitt namn
hur jag kvällen innan
skrikigt mig döv någonstans
på Söder bland unga
whisky klädda damer,
som turats om
& förlösa tankar
om separation

ljuva ställningar,
små juveler i en säng
de är därifrån
jag kom när jag fann dig
babylove

något sa mig
att du hade
tagit livet av dig själv
tidigt
efter han stack
men levde än

babylove,
du var så jävla vacker,
som trasig
sa jag någonsin det?

jag tog dig hårt den kvällen,
gav dig anledning till & gråta
om
& om
igen

babylove,
kärlek som vår var inristad i blod
du var min
& jag din
fan hela världen kunde se på
när vi gick nedför gatan
i högklackat
& frack

jag lagade dig bra,
de gjorde jag verkligen
Slussen skulle bara ha anat








adjö min sköna.












Fri vers av Kaosprinsen
Läst 527 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-02-04 22:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så stark,vacker och djup.
Bokmärks<3
2014-05-12

    Lindrigiord
snyggt!
2013-02-12

  prinscess VIP
så bra
2013-02-05

    ej medlem längre
Skickligt skrivet med väldigt intressanta formuleringar, och titeln är på något vis magisk!
2013-02-05

  Madelene Edlund
Heja! Fina formuleringar och vändningar. Sparsamt och bildrikt på samma gång.
2013-02-05

  Angel of love
Stående ovationer, riktigt bra.. Fastnade direkt
2013-02-05

  Annika Persson
du gjorde henne väl vacker, fin text.
2013-02-05

    Melancolinius
Otroligt vackert.

Så känslosam laddat.
2013-02-05

    Dobbie
Bokmärkt! Som kommentaren innan sa Rått & Fabulöst!
2013-02-04

    Maygrove
Har slirat omkring här ikväll och läst runt en del, fastnade stenhårt för den här texten, rått och fabulöst! tack för det!
2013-02-04

    Dobbie
smärta, kärlek, ångest, stockholm applåd!
2013-02-04

  Rozhan
Riktigt bra!
2013-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Kaosprinsen
Kaosprinsen