Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dans med djävulen


jag emotser morgondagen
naiv och roskindad som ett barn

varje lektion är en läxa lärd
skulle man kunna tro iallafall
för det är ju inte första gången
som jag befinner mig på tunn is

och vetskapen konsumerar mig sakta
slit och släng, och när våren kommer
ligger nästa modell ute på hyllan

men inget förgyller min helg
som en liten dans med djävulen

i skydd av mörkret går jag ut
och hoppas att ingen ser
men månens kalla ljus hittar oss alla
och bränner oss till aska





Fri vers (Fri form) av Mr. Mallory
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-05 00:46



Bookmark and Share


  Nina.H
Vackra fraser och bra skrivet. Gillar!
2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Mr. Mallory
Mr. Mallory