Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens ande kom...

Kom kärlekens ande och sprid
glädje på jorden blås bort all strid
ge oss lugn och ro och den härligaste frid!

Låt inga hjärtan frysa eller fara illa
håll om och av den stora som den lilla
och de förtvivlades hjärtan läkande stilla!

Kom kärlekens ande och sprid mer av ditt smil
fyll oss med din kärleksvärme så febril
fyll oss och låt det gärna rinna över
för den varan vi behöver...















Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-05 17:18



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Underbar text som väl förtjänar platsen bland de fem uppmärksammade!!
2013-02-11

  Irene Åberg
Bästa.Ewa-Britt.
Vackert*Poetiskt*
Deklamerat*
Kärlek*Hopp*Tro*
Ge*Oss*Lung*Ro.
Kramar*I.Åberg
2013-02-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
Kärlekens ande, jag anbefaller dig!

gott där

2013-02-08

  Bodil Sandberg
Åh så fint om kärleks ande EvaBritt
härmed du budskapet varmt har spritt
livets viktigaste ...lugn och ro och frid

Din penna har omsorgens goda glid!
Varm applåd!

2013-02-06

  Ezmeralda VIP
Tack för en fin vädjan om kärlek
och frid för alla människor.
Jag bokmärker denna för att läsas lite då och då!
2013-02-06

  Eva Helene VIP
Vacker vädjan!
2013-02-05

    ej medlem längre
skall förstås vara älska.....
2013-02-05

    ej medlem längre
Ja ölska din nästa måste bli allas program å måtto....
2013-02-05

  ResenärGenomLivet VIP
En sån fin önskan behöver inte ändras på...ljuvliga ord...
2013-02-05

    ej medlem längre
Tack för denna fina text!

Bokmärker!
2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt