Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta på tråd

Ser...
dina mångskiftande ögon

Upplyft...
väntar i solsken

Skälver...
vid varsam beröring

Känner...
du fuktar min jord

Är...
ditt hjärta på tråd




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-05 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten