Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stockholm 09


Nattågen till Berlin & alla fröna du sådde alla träden du brände





du tänder kvällens sista cigarett
skrattar mot natten
& berättar hur du brukar ta
nattåget till Berlin & älska med
okända män

bara de mest betydelselösa
får komma riktigt nära inpå
se djupt in i den mörka rymden
dina ögon får
när du sväljer
varje droppe

män har gått vilse
i betydligt ljusare platser
lovebird

fan det var något med
hur du fick män & bli pojkar
i din närvaro,
som alltid fascinerade

läppstiftet
& ärligheten
blev i längden ohanterliga,
så i längden fanns bara de kvar,
som dyrkat & villigt fyllt i
de lösa konturerna
av din kropp
när de onanerat

lovebird
allt som flyger
måste någon gång landa
de var då du träffade mig

den sista solen,
som du kom
& sträcka dig efter,
för brända fingertoppar
vet


lovebird






man samlar inte på mörker
när man letar efter ljus










Fri vers av Kaosprinsen
Läst 480 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-05 22:17



Bookmark and Share


  prinscess VIP
men så bra du skriver dina ord känns så levande
2013-02-06

  Rozhan
Du lyckas fånga en känsla, kan inte riktigt förklara den men den är där
2013-02-05

    Dobbie
Sååå BRA DU ÄR! MER!
2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Kaosprinsen
Kaosprinsen