Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillgiven dig

 

 

 

 

 

så älskade jag dig

att blomblad föll till marken

gav rötterna nytt liv

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 352 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-08 14:39



Bookmark and Share


  Schizooliza
Ljuvligt! :)
2013-03-02

  Linda CH VIP
Underbart fint skrivet!
2013-02-11

  Lars Hedlin
underbart
2013-02-10

  Chawa VIP
Kärlek föder kärlek...så vackert!
2013-02-09

    ej medlem längre
Även kärlek behöver gödning :)
Fin!
2013-02-09

    ej medlem längre
tre rader som säger allt ...
tycker mycket om ...
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight