Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag målar

Jag målar över

 

mina himlar

 

fyller dem med med lyckostrålar,

 

skålar av ljus

 

Uppfunnen, nyupprunnen

 

målar jag dagen

 

av glädje

 

Se in i mig

 

min själ

 

som strålar och som vill

 

dig väl

 

Allt jag 

 

någonsin gjort

 

föds här

 

tillbaka

 

in i moderlivet

 

Givet

 

ligger det här

 

öppet

 

Njut och ta emot

 

du som kan

 

Om du vill

så målar jag

dig vidöppen

 

lycklig och glad

för dagen

 

fylld av

 

kärlekslagen

 

sång

 

Men tyst nu

 

för jag målar

 

hela dagen lång

 

 




Fri vers av Sommarnattsljus
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-06 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus