Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över djupen

Över djupen

 

in i mörkret

 

faller jag 

 

Famlar

 

Ljuset som bar mig

 

har flytt

 

på nytt

 

Och på nytt

 

försöker jag

 

Igen

 

Tacksam

 

Så tacksam över livet

 

som bär

 

som är mig givet

 

här

 

på jorden

 

 




Fri vers av Sommarnattsljus
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-06 09:15



Bookmark and Share


  prinscess VIP
vad vackert
2013-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus