Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När gråten bygger valv

 

När gråten bygger valv

 

inom mig

 

måste stanna

 

kvar

 

Inte fly och springa

 

inte göra, tvinga 

 

den ner

 

Behöver den en vän, Gråten

 

så är den kärt förlåten

 

Kom upp till mig och vila

 

dig nu

 

Tillsammans går vi

 

sakta

 

genom isen

 

och väntar tills den tinat bort

 

 

 

 




Fri vers av Sommarnattsljus
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-06 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus