Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om...

 

 
Om jag gick min väg, skulle du följa då
 
en stackars vandrare
 
som inte kan sluta gå
 
Över djupen
 
genom mörkret
 
över himlen
 
in i solen
 
Över ängar
 
genom skogar
 
över segelspända broar
 
 
 
Om jag lägger mig ned, vill du vila då
 
eller piskar du min rygg
 
och tvingar mig att gå
 
vidare
 
fast krafterna är slut
 
eller väntar du
 
tills jag åter kommer ut?



Fri vers av Sommarnattsljus
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-06 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus