Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medlemsundersökning

De säger så mycket

jag lyssnar inte
jag lyssnar på det som inte sägs



och de snackar mera

för att överrösta


det som inte sägs



det som inte får sägas




~och jag spetsar öronen~~




för det är ju nu det blir riktigt





riktigt spännande




riktigt




riktiga människor











~verklighet~




Fri vers (Fri form) av sophie på väg
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-06 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sophie på väg
sophie på väg