Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det bara sprutar ut ve-rop idag, men jag mår inte så farligt som det kanske låter...


Vilda drömmars klagan

Jag gråter mina vilda drömmar

De fyller mig när ljuset strömmar

in

 

En smärta och en gråt 

som inte klagar

men värker, molar, mal

som den behagar

Den fyller natten, fyller mina dagar

I stor förskräckelse jag ropar

Stopp!

 

Det trycker, pressar, klämmer, vrider

jag flämtar, håller andan, kvider,

Vibrerar inuti, det svider

Men hjälp! Det verkar nästan som jag lider!

 

Förryckt, för jag har faktiskt ingen aning

vad plågan gäller. Är det ljusets maning

att vakna upp ur vinterdvalan

som fyller mig med denna

ruskans kvalan?




Bunden vers (Rim) av Sommarnattsljus
Läst 359 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-06 16:40



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra beskrivet!
2013-02-16

    ej medlem längre
Starkt beskrivet, bra!
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus