Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slappa taskar slå mot mjuka kvinnolår



han frågade vad jag såg hos honom
vad han skulle kunna ge mig som jag ville ha
behövde och längtade efter, fiskade efter bekräftelse

din kuk verkar stor och grov
så ett skjut då och då
räcker bra

men inte satan kunde jag vara ärlig

jag tänkte efter vad det är han brukar säga
så jag svarade
jag känner mig lugn och trygg med dig
blir varm och glad när vi umgås

jag talar inte om att jag äcklas av ditt bråck
och när du pratar barnspråk med mig
vill jag slå dig på käften

kändes som jag skulle kräkas

kvinnor är så fixerade vid att få den i sig
försvarade han sin slappa kuk med
det finns ju så mycket annat man kan göra
jag har en extraordinär tunga, fortsatte han och blinkade



jag ler mot dig, lägger min hand på ditt lår
frågar om vi ska dricka lite kaffe






han fick aldrig upp den




Fri vers (Fri form) av Sanningsägaren VIP
Läst 826 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-06 19:20



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
Bullen på steroider i poetisk tappning, fungerar mycket bra..
2013-02-06

    ej medlem längre
Oops så kan det gå,
2013-02-06

  S.A.I. Steve Lando
det var hans förlust
urskön, var skrivelsen iaf
2013-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP