Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillåter mig själv att tänja på haikuns ramar och regler.


Haiku februari

Snölagrets lätta beröring får rosenbusken
att darra
Från fönstrets insida känner jag medlidande
Februari ger vintern näringen tillbaka




Bunden vers (Haiku) av Ann Bjerknes
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-07 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann Bjerknes
Ann Bjerknes