Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En helt annan låga...

En fyrvaktare från Koster
älskar med tös på Pater Noster
i vartenda sund
går båtarna på grund
hon vill ha mörkt, gett ljussken plåster




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-07 12:46



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Bra! Ja så kan det gå när fyr och flamma möts.
2013-02-07

    ej medlem längre
härlig!!
2013-02-07

  Lars Hedlin
Fint som vanligt....gillas
2013-02-07

  Tarantaran
Vilken fantasi du har!
Och mycket plåster där..:)
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt