Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blev överraskad, när jag upptäckte att mitt stöldmedlemskap gått ut... ^^ ... men några pantade flaskor senare är det dock åtgärdat :P som tur är ;)


oh






oh!
jag har förlorat mitt hjärta
här på poeter.se!

för att få det tillbaka
måste jag betala
annars blir nya dikter illegala








Fri vers av Sunlight
Läst 304 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-07 20:59



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Härligt! ;))
2013-02-11

  Sunlight
^^

hehe
tror nog
de tar det
för vad det är

- odygd ;)

2013-02-08

    ej medlem längre
"stöldmedlemskap" hihi
Hoppas redaktionen håller med :p
2013-02-08

  Lars Hedlin
kram
2013-02-08

  Bibbi VIP
Så väl att Du upptäckte det.
2013-02-08

    ej medlem längre
dina vackra dikter förgyller här ..
kram ...
2013-02-07

    ej medlem längre
bra! *
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight