Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte för en sekund






Kanske möts
vi

en dag
som denna

När tankar
blir ett

förenade

sammanflätade
av tunna
guldtrådar

Kanske möts
vi

en natt
tysta, förtrollade

i varandras
rike

Där dina
och mina

händer
förenas

Kanske
en stund
när allt stannar

för ett ögonblick

tillsammans




Fri vers av sommarmoln
Läst 645 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2013-02-07 16:01



Bookmark and Share


    Bo Malte
fint...
2014-10-19

    AgnesKenshin
väldigt, väldigt fin
2014-09-01

  träsnidaren
Jag slutar aldrig att bli berörd av dina ord.
Mycket vacker om alla dess möten med människor som vi innerst inne hoppas på.
Fint!
2013-09-13

  Densen VIP
N Ä R H E T;)är det jag känner,En höst levande liten dikt;)
2013-05-14

  Ole Sunnerfjell
Fin, vacker, förväntansfull värme och kontakt med en härlig bild.
2013-03-08

  Maria T
Kanske ett stilla möte
2013-02-24

  Quasimodo
Skönt och fint för detta med möten och detta kanske är mycket större än vad vi kan inse, även bara för en sekund!
2013-02-12

    ej medlem längre
Ja kanske...så fint skrivet
2013-02-11

  Janne
Verkligen ömsint
och fint skrivit!
2013-02-08

  Nina.H
Mjuk melodi och så vackert längtasfull
2013-02-08

    Dan Myrbeck
Den här dikten är vackrare än det vackraste sommarmolnet
på den blåaste av sommarhimlar!
2013-02-08

  Chawa VIP
Stillsamt förs jag in i drömmens värld där möten alltid är fria och tillåtna...där händer det...
Tack!
2013-02-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
fascinerande över dessa eventuella möten, fint inlindat och fångat häruti
2013-02-08

    ej medlem längre
en stilla och underbart text...
2013-02-07

    ej medlem längre
Underbart vacker ...
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln