Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vet?

På natthimlen ser jag en stjärna blinka.

Kanske har stjärnan en planet
vem vet?

Kanske har planeten intelligent liv
med varelser som kommer överens utan kiv.

I så fall vill jag vinka!




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 332 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-07 17:59



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Lite "naiv" stil... Men barnet inom oss ger aldrig upp fredstanken.

TACK! :)
2015-09-25

  anits VIP
Så fint skaldat!
2015-09-24

  Eva Helene VIP
Fint Dan!
2015-09-12

    ej medlem längre
Ja, vem vet.
Nog måste det finnas liv ute i kosmos
som kanske vet allt om oss
bara de inte kommer hit
har de fred är det bättre vi reser dit.

Visst kan man undra.......
2013-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck