Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bingo på servicehuset

Ja heter Siv och har fyllt 85.
Hemtjänsten säger att ja är duktig
som går på bingon varje gång.
Dom säger att ja är flitig
och värd en egen sång.

Men nu struntar ja i bingon.
Ja ska ragga upp en kar!
Ja ja struntar i bingon.
Passion på äldre dar!

Man behöver tröst
på ålderns höst
av en casanova
som kan lova
en drink med mango
och en eldig tango.
Vem bryr sig om bingo?

Servicehusets matsal
blir vår balsal
och du valsernas kung
får mig att känna mig
evigt ung!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Dan Myrbeck
Läst 355 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-07 19:30



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Hej och hå..... full fart..... man är inte äldre än man gör sig!
2015-09-11

  Bibbi VIP
Helt underbar!
2014-12-10

    ej medlem längre
Heja Siv!!
Och heja dig.
Så bra du fick ihop det - nu är jag inte ett dugg rädd för att flytta till hemmet.
Jag ska ta med mina skivor av hårdrock och ordna disco i matsalen.
Bingo, gå och häng dig!!!
:)
2013-09-07

  Maj-Lis VIP
Äntligen...och den var bra...känner mej evigt ung
2013-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck