Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lära sej leva

Att lära sej att leva är alltid en kamp
Måste lära sej att låta förändringarna skjöla över än
Dra med än på nya äventyr
Inte hänga sej kvar i gammalt
Kasta sej ut från berg
Lära sej landa mjukt

Känns som en stor del av livet, just är det.
Lär sej följa med på vågorna
Låt det guppa även om det kan vara skoningslöst ibland.

Ibland går det lugnare till
Då kan man ligga där och kolla upp i en klarblå himmel
Men, fort så glömmer man känslan

Olycka finns inte.
Det är när vi delar in livet som det blir så
Vi måste lära oss leva.

Först när vi förlåter personerna även om vi inte förlåter handlingarna
Först då kan vi gå vidare

Lära sej gå igenom livet med alla förändringar är inte alltid lätt
Men vi klara det.
Sluta aldrig att tänka på det.
Ändra tanken
Inte tänka att det är jobbigt
Bara gå och gå.
Vandra vidare se på det lilla runt oss som faktiskt är stort.




Fri vers av filosofmamman
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-07 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filosofmamman
filosofmamman