Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 115 (Februarirosor)

 

 

Februari är en rar blomma


  ett slags frostorkidé

  eller snarare endast

  en poets frusna idé




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-07 21:03



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag vill se mer poemets av poeten för poeter, den här underbar dikt/kram på dig/Diana.
2013-02-08

  Lena Själsöga Keijser
underbart är detta

och

vilken vacker bild
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström