Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesskärvor

Minnesskärvorna från det
förflutna landskapet
förbleknar
men de rester som glittrar och glimmar
förstärker varat i nuet

I resan genom livet
har nya band knutits
broar har byggts
en ny grund har lagts

Långt där inne finns bilder
skärvor av.....

...ett litet barn
på en plats
vid barndomens äng
blickande mot en obekymrad framtid
omedveten om resan
och livets irrfärder





Fri vers av AA VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-02-07 23:23



Bookmark and Share


  Sunlight
livet
inrymmer dessa rader

så fint och välfunnet gestaltat!
2013-02-13

  Siggesdotter
Mycket poetiskt och vackert beskrivet :-)
2013-02-09

  Eva Helene VIP
Fint!
2013-02-09

  Christine Sabel
Så vackert och skört beskrivet, blir alldeles mjuk inuti, tack
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP