Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tänka så blir ljust...

Så skönt det är att ha sin barnsliga tro
och låta det man har gjort vara och bero
och bara säga joho...

Det borde ju bara bli nå´t gott
av det man odlat och sått
bara att vänta så smått...

För något måste det väl bli
av all den kärlek och energi
som man har lagt ner och i...






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-08 09:08



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Härlig text, jag känner mig hoppfull
nu efter det att jag läst den.
2013-02-10

  Irene Åberg
Bästa.Ewa-Britt.UTMÄRKT**
FRAMTIDSTRO**
Att Tänka Ljust.
Blir Kärlek i ditt Hus.
Kramar.I.Åberg
2013-02-08

  Lars Hedlin
En text som förmedlar hopp....
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt