Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggornas misslyckanden

Från sprickor som ingen har lagt märke till
Uppkommer tystlåtna skuggor av okänt slag.
Med ömhet tränger de in i mig, utan att orsaka oro.
Man hade kunnat tro att den dimman de andas fram,
Skulle få mig undra om tingen bortom ljuset.
Tvärtom.
Istället inser jag min tacksamhet till det ljus jag har.
De solskänkta strålar du öser över mig,
Får mig att aldrig se skuggorna med rädsla.
Ljuset från dig blir alltid bara starkare
Och starkare.




Fri vers av Håkan Lööw
Läst 153 gånger
Publicerad 2013-02-08 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Lööw
Håkan Lööw