Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visby

På sommaren befolkar folk från riksdagssalen
Almedalen.
Almedalen blir då en kisby.
Men därefter är Almedalen åter igen en vis by.




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 450 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-08 15:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Danny,
ditt sätt att sy
ihop orden
ger mig en helt ny
poesiklurighetsvy
här på jorden
2013-09-11

  © anakreon VIP
Politikerna försöker göra
den gotländska orten
till en upp-till-bevis-by
men resultatet blir
oftast en devis-by
och mången usel talare
gör den till en novis-by!
Calle
2013-08-12

    Maygrove
Bra sagt! som sommaranställd på Destination Gotland kan jag absolut se vad du menar. tro mig.
2013-02-08

    ej medlem längre
Gött rim;-)
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck