Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En nunna från Annorlunda

Det var en nunna från Annorlunda
som ville testa att festa någorlunda.
Men när hon provade sprit
gick hon på en nit.
Så istället började hon punda.




Bunden vers (Limerick) av Dan Myrbeck
Läst 394 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-08 15:55



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Haha! Kul att gå igenom dina äldre!
2015-04-15

  Larz Gustafsson VIP
Hon var en bracka från Gottsunda...
(Rune Strutz)
2013-02-08

  SatansSon VIP
Roligtragisk limerick.
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck