Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korpilombolo

En fattig kvinna från Korpilombolo
tappade en plomb å då
hade hon turen att hitta en skatt
som var så stor att
hon fick råd att gå till tandläkaren.




Fri vers av Dan Myrbeck
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-08 16:37



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Hon fick guld i mun!
Det är alltid en kostnads fråga att gå till tandläkaren..... det kostar 700 bara att gapa, rena rånet!

2015-09-11

  Marja-Liisa Koski VIP
I sanningens namn, mycket bra text. Man vet ej om man ska skratta eller gråta. Jag gör både ock!
Kram!
ML
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck