Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starkare än du

 

 

Osynligt och nästan ljudlöst

sveper det förbi,

i sin jakt efter någon

att sätta klorna i.

En svag förnimmelse

och en rysning längs ryggraden

fångar min uppmärksamhet.

Jag känner igen det så väl,

men aldrig mer vill jag falla

för din lockelse

och dina ljuva lögner.

Har bränt mej tillräckligt,

så det är slut nu.

Om jag inte ger efter

så måste du fly,

för det jag har i mej

är starkare än du!

 

 

 

 

 

 




Fri vers av ResenärGenomLivet VIP
Läst 1134 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2013-02-09 09:31



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Starkt skrivet mod och styrka genomlyser orden dina

applåder
2015-09-15

    ej medlem längre
Måste kännas skönt med
styrka och mod
2015-01-18

    Bellissima
Fint beskrivet! När man känner sitt eget mörker och sina egna demoner är det lättare att bekämpa dem.
2013-02-20

  ULJO
TÄNKVÄRT SKRIVET
2013-02-12

    ej medlem längre
Din inre styrka visar sig...bra
2013-02-11

  Ole Sunnerfjell
Fint beskrivet av en självkänsla som starkt står emot impulser
2013-02-11

  walborg
Bra text!
2013-02-11

  anits VIP
Mycket styrka förmedlas här
berörande och tänkvärt
2013-02-11

  Lars Hedlin
Självförtoende styrka i själen..bra
2013-02-10

  Bo Himmelsbåge
Bra med styrka och självförtroende och att du vet vad du vill!
2013-02-10

  Tino
Styrka! Självinsikt! Resa sig upp!
Bravo!
2013-02-09

  Anya VIP
Styrka när man gjort sitt val. Klarhet!
2013-02-09

  Ninananonia VIP
Känner din styrka ...bra
2013-02-09

  Olof Lagerhorn VIP
En stark, suggestiv och trollbindande text! Här borde du hjälpa oss och VDN-märka och berätta vad "det" är som vi ska akta oss för.
2013-02-09

    ej medlem längre
Ja, fly....
2013-02-09

  Bibbi VIP
"Eftertänksamheten skall vaka över dig".Ordsp.b. 2:11
2013-02-09

  Chawa VIP
Samvetets starka röst...mycket mycket mycket fint!!
2013-02-09

    ej medlem längre
Din text

är så full av inre styrka

och medvetenhet
2013-02-09

  Angel of love
Ja du är starkare det känns, bra stark text.
2013-02-09

  Nina.H
Din inre styrka färgar dina ord.
Vackert
2013-02-09

  Siggesdotter
Stark beskrivning av en känsla som kan drabba oss alla!
2013-02-09

  SatansSon VIP
De n var finm. det märks att du är stark.
2013-02-09

  Stefan Albrektsson
Fint fångat och jag gillar hur länge du drar ut på med att upplysa om vad "det" är.
2013-02-09

    ej medlem längre
Bra energiriktning, håll fast vid Din övertygelse!
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP