Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God affär!

En välkänd Bjurumburare
hans hus byggs av billig murare
var hitta du den
frågade då hans vän
i katalog för fri-murare




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-09 10:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
yes bra bra
2013-02-10

  Alva Johnsson VIP
haha bra!
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt