Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rörande rörligt under...

Jag är inte ung, inte heller grann
men jag gör så gott jag kan...

Jag älskar livet och drivet i klivet
och stan där jag bor
och på min ork jag ännu tror
jag hoppas till och med att den är stor
ja helst större än vad jag tror...

Så jag är glad att livet ännu gott framåt bär
jo men visst, ibland blir det lite besvär
men de är väl till för locka kroppen
att hoppa till lite extra här
och röra på sig mer
för då under med den sker
för då orkar den ännu mer...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-09 13:38



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Tycker så mycket om din text.
Framåt ska vi och intget annat.
Hoppa till tror jag är susen,
då får man de rätta rusen.
2013-02-10

  Lars Hedlin
Bra skaldat!
2013-02-10

  Tarantaran
Fint skrivet!!
Hoppande på slutet bara ' kräver '
ett Nalle Puh- citat..om att hoppa :)

" För att visa att man inte alls blev
rädd när man hoppade till, kan man
hoppa upp och ner ett par tre gånger,
liksom för att motionera sig "
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt