Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vikarierande frontallob

vi fostrar våra barn och hjälper

tills deras hjärna ej dem stjälper

när de sedan klarar sig själva

vi lämnar dem att prövas och skälvas

men behovet att styra och ställa

vi kanaliserar på männen de gälla

med tjat och lappar

vi styr dem som fåntrattar

så dumt och så korkat

när ska vi sluta att orka




Fri vers av Fräkniga svanen
Läst 265 gånger
Publicerad 2013-02-09 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fräkniga svanen
Fräkniga svanen