Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så sant, så sant...


Leva nu, inte sen

Sjukt orolig över
det kommande

Men glad över vad
som varit.




Fri vers (Fri form) av Unhappy
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-09 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unhappy
Unhappy