Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppe bland molnen

Sitter på min strand och
ser våg efter våg rulla
in mot sanden

Följer några moln som
sakta svävar förbi
ovanför havet

Drömmer mig bort
vill vara däruppe
bland molnen

Skulle nog kännas
härligt, befriande
och underbart

Ljudet av vågorna
drar mig tillbaka
från drömmarna

Till det som är nu




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 443 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-02-09 22:10



Bookmark and Share


  Quasimodo
Verklighet och drömmar sida vid sida, i det kan vi nog njuta av båda, fin känsla ger den här!
2013-02-10

  Solitaire VIP
Vilken fin, suggestiv text!
Väl värd att meditera på :)
2013-02-09

    Ken Cassel
Sitter på stranden och ser våg efter våg rulla in
mot stranden

Följer några moln som så sakta
svävar förbi ovanför havet

Drömmer mig bort
vill vara däruppe bland molnen helt naket

Skulle nog kännas härligt, befriande
och underbart

Ljudet av vågorna drar mig tillbaka
från drömmarna till
verkligheten
Till det som är nu, Emme :)

Bokmärker din lilla fina historia

Kramar

Ken
2013-02-09

  hansensson
Fin bild. Man dras dit,
och funderar lite.
2013-02-09

    ej medlem längre
Starkt..nöjd dig inte med
det du har..satsa på det du
kan få.. !!!
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP