Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Long 13.4795 Lat 59.3235

Så inser jag en morgon
att jag
sedan jag mötte dig
försökt släpa min
longituds och latituds
blinkande blå
kartnål
så nära
tätt tätt intill
din

Mätt och beräknat
har jag
Skalenligt eller godtyckligt
på alla sätt

Men min kropp på kartan
och longitudens
13.4795
och latitudens
59.3235
visar bara det
jag redan vet
Att avståndet
kvarstår

Nu tar jag Annan kraft till
hjälp
om jag så bara närmar mig
sakta
Mot ditt håll.....
vill jag

Vill du
ropa högt så jag kan
hitta dig?
Jag vill!

Kompassen skall jag hålla hårt i min
hand.




Fri vers av Ann Bjerknes
Läst 363 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-10 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann Bjerknes
Ann Bjerknes