Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgligt är fel ord.


Your Funeral

Mörkt

on your funeral. Inte fan ska jag
stå där

och se riktigt dum ut
gråta

jag vill se ditt ansikte. Se din
smärta

Se det förvridas
i oerhörd smärta.
Den du

gav till mig.

Du ska klösa dina
axlar

med bara ben.

Och stå inte över mig
för när jag blundar
försvinner du.

Nästan.

Jag är så jävla dum
som fortfarande

har ett hopp.

Litet.

Jag ska binda dina handleder
med ditt långa hår

Skära ut dina läppar

som så omsorgsfullt
kysste min varma kropp

Lögn?

Skator som flyger

vad vill de åt?

Min ilska
att skjuta dig

göra dig full

nyttja dig på det du aldrig gav mig.








Detta händer aldrig.

För jag kommer alltid älska dig.




Fri vers (Fri form) av Unhappy
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-10 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unhappy
Unhappy