Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖKA invandringen!




ÖKA invandringen! Vi behöver så väl nytt blod ~ kulturellt, socialt, psykologiskt, själsligt, etc,etc ~ i Sverige.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-10 01:38



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Öka invandringen för det du nämner förstår jag inte. Har inte vi själva allt det här efter över 1000 år av history. Kan vi inte ta hand om våra sjuka, dementa åldringar, vilket vi inte gör, så kan vi inte ta emot fler. Själv är jag född 45 och arbetat underbetald under 50 år och vet inte hur länge jag klarar mig utan att bli dement och då vill jag veta att jag får det bra.
2016-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP