Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insomnia...



Det enda som jag vill är att få sova
och slippa brottas med min sömnlöshet,
få låta hjärnan flyta ut i drömmar
och låta hjärtat vila sig ett slag.

Men min insomnia har tagit tag
och sliter i mitt sinnes sköra sömmar,
där viljan kämpar på med svårighet,
mot vakandets absurda morgongåva.

Den sömn som skulle smeka mig med sina vågor,
har gett sig av och lämnat plats för tusen frågor.








Bunden vers (Rim) av OmE
Läst 380 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-02-10 02:53



Bookmark and Share


  Rosmarin
jag fastnade också speciellt för de två sista raderna
2013-02-15

  Palett
Bra skaldat om ett jobbigt tillstånd !!
2013-02-15

  Lena Själsöga Keijser
berörelse andas i orden

samtidigt skriver du
med en mjukvacker stämma
2013-02-12

    ej medlem längre
ja...många känner nog igen sig här...fint skrivet
fastnade speciellt för dessa rader..
'Den sömn som skulle smeka mig med sina vågor,
har gett sig av och lämnat plats för tusen frågor.'
2013-02-12

    ej medlem längre
Riktigt bra läsning
2013-02-10

  Nina.H
Mycket saknad och smärta, berör..
2013-02-10

    ej medlem längre
I know the feeling... bra beskrivet!
2013-02-10

  The One In Blue
Brilliant.
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

OmE
OmE