Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att möjligtvis fortsättas på...


Silverdis vid de saligas kust

En ton av outsäglig skönhet dröjer sig ned

i de svarta djupen, fängslad av tystnad...




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 851 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2013-02-10 11:03



Bookmark and Share


  Horace
en signal, en lockton
en uppmaning att
inte vilja sluta
lyssna, inte
skjuta up

andas
2020-11-10

    ej medlem längre
Musikalisk upplevelse med poetisk inramning. Harmoniskt.
2018-10-29

  agneta pichler
underbart kort..
2013-02-15

  Chawa VIP
Ord som väcker nyfikenhet. Någonting lockar i de svarta djupen... Gillar!
2013-02-14

  Fräkniga svanen
att med korthet ge fyllnad är värt att gillas mycket.
2013-02-14

  bittemi VIP
Så väldigt fint fångat!
2013-02-14

    Birgersdotter VIP
Vacker spännande text-i de stora djupen...
2013-02-14

  Nils Teodor VIP
Mycket vacker
2013-02-14

    jaybird
Skicklig ljussättning.
2013-02-12

  Alexander Gustafsson
väldigt vackert beskrivet
2013-02-10

  Ulf D VIP
Mångatans sakta promenad
genom texten förstärker orden.
2013-02-10

  Quasimodo
Skönheten har ingen röst -är bara vad den är, att njuta! Dina ord fångar och inspirerar, tack!
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP