Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om allt går i stupet... vart ska jag ta vägen?


Vild gissning

Jag har

bestämt mig.

Jag ska kämpa för dig.
Kämpa för

en som inte förtjänar det.
Men jag ska försöka

få dig
in i mitt oändliga nät.


För jag klarar det inte utan dig.




Fri vers (Fri form) av Unhappy
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-10 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unhappy
Unhappy