Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stutbakdelsmaträtt

Den äts i djuptallrik med sked
och på särskilt fat finns köttet med
en mustig soppa
som sägs menyer toppa
någon läsare som vet besked





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-10 16:20



Bookmark and Share


  limerick
Oxsvanssoppa
kokt på häst
tycks idag ej uteslutet
men din text avser
säkert äkta vara
med fin nötsmak
annars får det
helt enkelt vara.

2013-02-11

    ej medlem längre
Jag säger Tack för alla härliga limerickar!

Kan det månne vara oxsvanssoppa?
2013-02-11

  Lars Hedlin
Låter gött ,)
2013-02-11

  Svart svan
Måhända är det "köttsoppa på franskt sätt" som avses?
http://sv.wikisource.org/wiki/Tidsenlig_matlagning/2/I

2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt