Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vildmark


Urtidstoner

Ur fria forsars dån
och orörda skogars djup
stiger de gamla sångerna.
Urtidstoner spelade på
otämjda pukor och strängar
Klang från malm och sten,
sorl ur livets källor.
Vidöppna står konsertsalarna
inbjudande till samklang
i tidlösa, obundna partitur.




Fri vers av R_M Grundström-Linder
Läst 457 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-10 17:40



Bookmark and Share


  silwermoon
Underbara bilder målas upp i mitt inre när jag läser det här, texten talar rakt till mitt hjärta.
2013-02-10

  Larz Gustafsson VIP
Just det: otämjda. Mycket bra!
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

R_M Grundström-Linder
R_M Grundström-Linder