Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bön


Moder Jord

Stora Jordmoder

Låt ditt vatten skölja bort mina orena tankar
Låt din vind ge mina tankar vingar att nå dom högsta höjderna
Ge din eld till mig så jag kan brinna för det som betyder något i mitt liv
Gör så din mylla ger mig stabilitet att vara i nuet

Broder Sol, lys upp min väg
och låt dina strålar bränna bort mina mörka tankar

Syster Måne, Låt ditt mjuka ljus omsluta mig
och ge mig lugn.




Övriga genrer av silwermoon
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-10 18:04



Bookmark and Share


  Nina.H
Vackert önsketänkande!
Fint skaldat
2013-02-10

    ej medlem längre
Ja, Gud hör bön....
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

silwermoon
silwermoon