Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter med ränta



Får låna en puss


Återlämnas när vi blir sams


Med ränta och kram




Bunden vers (Haiku) av Haiau
Läst 336 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-11 05:03



Bookmark and Share


    jaybird
dessa versraders ögon
blinkar lystet
2013-02-11

  SatansSon
Tycker jag ball.
2013-02-11

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt råd att följa...
2013-02-11

  Stefan Albrektsson
Ja, vad fint - både som text och som tanke...
2013-02-11

    ej medlem längre
Varmt!
2013-02-11

    ej medlem längre
Det är väl bäst att bli sams fort,annars kan det bli hög ränta.
2013-02-11

  catharina.jerbo VIP
den var fin! och en bra strategi:-)
2013-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Haiau
Haiau